sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Turkinpippuria

Eilen namihammasta kolotti ja piti tehdä jotain hyvää.
Keittelin ensin kasvis-linssisosekeiton ja maustin sen tuliseksi. Ja jälkkäriksi turkinpippurimarenkeja.
Jostain syystä olen pitänyt marengin tekoa jotenkin vaivalloisena ja työläänä, vaikka joka kerta tehtyäni harmittelen että miksen ole tehnyt aiemminkin. Ei se nimittäin niin vaikeaa ole eikä edes yhtään työlästä.
Idean nappasin Kädenvääntöä-blogista. Ja tuli muuten namia.


Turkinpippuricrushia hulahti ehkä pikkasen liian enemmän kuin ohjeessa. Ja mun marengeistani tuli vähän isompia kun en jotenkin "osannut" pudotella vain pikkupalasia pellille ;)
Uunissaoloaika olisi saanut olla tuollaisille melkein 5 senttisille palasille pidempi, mutta toisaalta olipahan pehmoinen (ja hampaisiin tiukasti tarttuva) sisus. Nyt seuraavana päivänä koostumus on kuitenkin kuivunut ja aika hyvin.

Eilen hankin Veera Välimäen Stripe Study Shawlin ohjeen ja tarkoituksena oli että menisin kerimään pari huivilankaa vyyhdiltä palloksi. Vaan ei.. tässä istun ja odottelen inspiraatiota!
Hyvää sunnuntaita silti kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti